Hrvatska futsal reprezentacija osoba s dijabetesom ponovo je zabila gol dijabetesu!

DIAEURO TEAM CROATIA

DiaEuro team Croatia i ove godine sudjelovao je na turniru u Poljskoj. Turnir se održao od 08. do 11. lipnja 2023 u Znicz Pruszkow Sports Clubu u blizini Varšave. 

Dva člana “Međimurskih slatkiša” Paulo Nomo Nemi i Leo Flinčec dobili su priliku biti dio ovog velikog i izuzetno važnog projekta te braniti hrvatske boje u Poljskoj. Selektor kadeta i ove godine bio je naš predsjednik Casimir Nomo Nemi.

SENOIRI OSVOJILI BRONCU ZLATNOG SJAJA
Seniori su osvojili treće mjesto i okitili se brončanom medaljom, ali zlatnog sjaja jer su naprosto briljirali na terenu po vodstvom selektora Marija Žitnika.

KADETI 1. MJESTO – ZLATNA MEDALJA Kadeti su naprosto bili nedodirljivi  i vratili se kući sa osvojenim prvim mjestom i zlatnom medaljom. Za najboljeg igrača turnira proglašen je naš Leo Flinčec.


Ponosni smo na sve njih. Još jednom su dokazali da se s dijabetesom može sve. Čak i osvajati zlatne medalje za Hrvatsku.


Svojim trudom i predanošću, disciplinom i napornim radom na primjer su i ponos svima nama. 


Čestitke kadetima, seniorima na osvojenim medaljama i selektorima koji su ih odlično vodili. Hvala organizatorima i svim koji su brinuli o najmlađim sudionicima da na turniru sve prođe u najboljem redu i da se sigurno vrate kućama. 

Zahvaljujemo Općini Nedelišće, Gradu Čakovcu i Elkos Automatika D.O.O. koji su i ove godine podržali naše mlade nogometne nade i omogućili im sudjelovanje na turniru.