26. Vincekov pohod

Okrijepni punkt Međimurskih slatkiša

Vesela slatka ekipa “Međimurskih slatkiša” pripremila je okrijepni punkt za 2 800 sudionika na 26. Vincekovom pohodu 21. siječnja 2024. koji je organiziralo Planinarsko društvo Bundek.

Bio je tu veliki šareni izbor slatkih delicija muffina, orehnjače, makovnjače i nezaobilaznih palačinka. Uz  kuhano vino, gemište i topli čaj sudionici su mogli uživati u proizvodima Mesne industrije Vajda. Imali bolje u ove hladne dane od slanina na kruh i špeka. Da atmosfera bude vesela pobrinuli su se mladi glazbenici iz Dokra benda.


Čestitke PD Bundek na odličnoj organizaciji! Zahvaljujemo im što su nam i ovaj puta ustupili mjesto za okrijepni punkt. Zahvala ide i Vinariji Cmrečnjak, Vinariji Belović, Caffe bar Mali Paris, Vladi Horvat, Caffe bar Fenix, Mesnoj industriji Vajda, Gradu Mursko Središće, našim vrijednim članovima i svim ljudima dobre volje koji su nam pomogli donacijama. Prikupljenim donacijama na Vincekovom pohodu sufinancirati će se Ljetni edukativno – rekreativni kamp za djecu sa šećernom bolešću.