Edukativni izlet Bihać i Rafting na Uni

Komadić sreće koji nas pokreće

Komadić sreće koji nas pokreće

Već punih 8 godina članovi Udruge Međimurski slatkiši zajedno prolaze izazove koje život s dijabetesom svakodnevno nosi.

Edukacija i sportska aktivnost – odlična kombinacija

23.06.2024. Međimurski slatkiši organizirali su jednodnevni Edukativni izlet u Bihać i Rafting na Uni. Cilj izleta bio educirati djecu i roditelje zdravim stilovima života koji reduciraju stres, a važan su efekt zajedništva u obitelji te potaknuti cijelu obitelj na zajedničko provođenje slobodnog vremena u krugu obitelji.

Na izlet se krenulo u ranim jutarnjim satima kako bi se što više iskoritio cijeli dan. Obišli smo Bihać začinjen kulturnim znamenitostima i ćevapima. Vrijeme u Bihaću brzo je prošlo. Put nas je vodio dalje u nove avanture. Dio ekipe provelo je vrijeme na Raftingu na prekrasnoj Uni, a drugi dio na Japodskim otocima – kulturno arheološko područje okruženo zelenilom i kraljicom rijeke Une.

Podrška vanjskih sudionika

Na izletu su sudjelovali i školski prijatelji naših slatkiša. Kroz cjelodnevno druženje koje je bilo zanimljivo i puno akcije mogli su vidjeli na koji način djeca s dijabetesom funkcioniraju u različitim situacijama van školskog okruženja.

Podrška Zajednice

Zahvaljujemo svima koji su doprinijeli realizaciji projekta: Grad Prelog, Međimurske vode, Općine Mala Subotica, Štrigova i Orehovica. Bez vas ne bismo uspjeli!

To je komadić sreće koji nas pokreće!