Međimurski Slatkiši Potpisali Ugovor Vrijedan Više Od Pola Milijuna Kuna

Tajnica Udruge “Međimurski slatkiši” Suzana Mutvar potpisala je ugovor o dodijeli bespovratnih sredstava za projekt koji se financira iz Europskog socijalnog fonda.

Ugovor se odnosi na projekt “Zaželi pravu stvar” za čiju je realizaciju Udruzi Međimurski slatkiši kao nositelju projekta dodijeljeno 650.000 kn bespovratnih sredstava.Svečana dodjela Ugovora održala se 18.06.2020. u Nacionalnoj sveučilišnom knjižnici Zagreb. Ugovore su uručili Predsjednik vlade RH Andrej Plenković,ministar rada i mirovinsko sustava Josip Aladrović i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar.

Uz Udrugu Međimurski slatkiši kao nositelja u realizaciji projekta kojem je cilj zapošljavanje žena iz ciljane skupine u svrhu potpore te podrške starijim i nemoćni osobama, sudjelovati će i partneri Hrvatski zavod za zapošljavanje područni ured Čakovec i Centar za socijalnu skrb Čakovec.Zaposliti će se sedam žena koje će brinuti svako o šest štićenika.Projekt će se provoditi na području Međimurske županije u periodu od 12 mjeseci.

Poziv-za-zene-Medimurski-slatkisi

Zazeli-pravu-stvar-Plakat

Zazeli-prtavu-stvar-Memorandum